Kućni red

KUĆNI RED

rođendaonice ‘Happy’

Sretna škrinjica d.o.o. kao organizator dječje igraonice pod nazivom ‘Happy’ poduzela je i poduzimat će sve napore da boravak djece na rođendanima učini sigurnim, zabavnim i ugodnim.

U tu svrhu animatori su kvalificirane osobe za rad s djecom.

No, i pored svega toga ‘Happy’ ne može jamčiti njihovu apsolutnu sigurnost tijekom boravka u prostorijama rođendandaonice, te iz tog razloga ‘Happy’ ne snosi nikakvu odgovornost za ozljede djece do kojih može doći prilikom igre u rođendaonici.

Vezano za korištenje dječje rođendaonice djeca i roditelji (odnosno osobe koje ostave djecu na rođendanu ili skupa s djecom koriste prostor rođendaonice) moraju se pridržavati sljedećih pravila:

 

 1. Dječja igraonica namijenjena je za igru i zabavu djece u dobi do 14 god.
 2. Djeca do 3 godine moraju biti u pratnji roditelja ili punoljetne osobe koja se za vrijeme boravka na rođendanu brine o njemu i njegovim potrebama (presvlačenje, wc…)
 3. ‘Soft play’ igraonica namijenja je djeci do 4 god., za veću djecu rođendan je organiziran u dvorani koja ima strunjače na podu i zidu, kako bi se umanjila mogućnost od ozljeda
 4. Za Happy Baby rođendane na raspolaganju je cijela igraonica, vodeći računa o tome da ako ima starije djece ‘soft play’ igraonicu koriste prema uputama animatora.
 5. Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u prostor igraonice
 1. Molimo roditelje da obavezno naglase ukoliko je netko od djece alergičan na neku vrstu hrane. U tom slučaju molimo roditelje da donesu posebnu hranu i/ili piće za dijete, a mi ćemo obratiti pažnju da dijete jede i/ili pije za njega predviđenu hranu/piće.
 2.  U prostor rođendaonice nije dozvoljeno unositi alkoholna pića i nije dozvoljeno pušenje.
 3. Pri ulasku u igraonicu dijete ne smije imati na sebi nakit (lančići, ogrlice, naušnice, narukvice, prstenje, beđeve i sl.), kao i bilo kakve druge predmete s kojima se dijete može ozlijediti u igri, odnosno sa istima može ozlijediti drugu djecu.
 4. Dijete na nogama mora imati čarapice (u zimskim mjesecima preporučamo termo čarape).
 5. Roditelji koji ulaze u prostor igraonice također su obavezni imati čarape.
 6. Slavljenica/slavljenik u prostor rođendaonice mogu doći 10 minuta ranije, a gostima otvaramo vrata 5 minuta ranije, kako bi sve bilo spremno i kako bi ih slavljenik lijepo dočekao.
 7. Molimo da roditelji na vrijeme dođu po djecu, a ukoliko su prisutni na rođendanu napuste prostor najkasnije 10min. nakon završetka rođendana (u protivnom smo slobodni naplatiti dodatnih 1/2h = 100kn). Ukoliko nakon rođendana ne postoji drugi rođendan, u dogovoru s osobljem slobodni ste ostati uz nadoplatu (1/2h=100kn, 1h=200kn)
 8. ‘Happy’ ne odgovara za ostavljene stvari u prostoru (ali ako nešto ostavite slobodno nas nazovite, mi sve što nađemo pospremimo i vratimo vam prema dogovoru).
 9. Radi zaštite zdravlja ostale djece, djeca koja imaju temperaturu, osip ili boluju od zaraznih bolesti ne smiju biti prisutna na rođendanu.
 10. Roditelji koji ostaju na rođendanu prema osoblju rođendaonice trebaju se odnositi s poštovanjem, poštujući njihova pravila i vođenje rođendana. Ukoliko je netko neugodan ili ometa rad osoblja, osoblje je slobodno zamoliti dotičnu osobu da napusti prostor rođendaonice.
 11. Ukoliko neko dijete radi problem i ugrožava svojim ponašanjem drugu djecu ili ne sudjeluje, te ometa program, osoblje je autonomno zamoliti roditelja ako je prisutan ili ga nazvati, ukoliko nije prisutan, da dijete udalji s rođendana.
 12. Preporučamo da roditelji djece iznad 3 god., koji ostaju na rođendanu ne sudjeluju u samom programu rođendana, jer to može rezultirati slabijom pažnjom djece na program.
 13. Za svakog roditelja ili osobu koja ostaje na rođendanu (u paketu Happy Baby uračunato 15 roditelja) računamo paket Roditelj. U tom paketu dobivate kavu+cedevitu i cijena je 12kn.
 14. Molimo da osoblju naglasite način plaćanja, kako bi na kraju rođendana mogao ispostaviti pravovaljani račun.

 

Želimo djeci veseli i nezaboravni provod na ‘happy’ rođendanima, a Vama koji ostajete s nama želimo ugodno provedeno vrijeme u našem prostoru u društvu prijatelja i obitelji.

 

Vaša rođendaonica ‘Happy’.