O nama

PLAKAT HAPPY božić 2108

Plakat_ laboratorij - HAPPY
PLAKAT HAPPY - IGRAONICA 2018 - 09-1
Kod nas je, na više od 100m2, na 2 kata sa 3 prostorije, moguće proslaviti roćkase od 1+

Za one najmanje imamo uređenu ‘Soft play’ igraonicu u kojoj se nalazi bazen s lopticama kojeg klinci obožavaju, mali tobogani, penjalice, provlačilice… a za one malo mirnije kutak igračaka (kuhinjica, barbie, bebe, autići, lego kockice, vlakići…

Veća djeca mogu ‘Soft play’ igraonicu koristiti kao različite poligone, te za različite igre prilagođene različitom uzrastu.

Sva djeca mogu se zabavljati u našoj ‘Happy dvorani’ u kojoj se organizira pravi ‘Happy Party’ – tu se nalazi disko kugla s efektima za garantiranu zabavu, a animatori organiziraju različite igre koje klinci obožavaju, kao i prava mala sportska natjecanja. Za one malo starije imamo i karaoke party , te nezaobilaznu Wii konzolu s puškama, volanom, reketima i štapovima za pecanje.

 

Po čemu smo posebni?

Najsigurnija smo i najveselija rođendaonica u gradu. Cijeli prostor izrađen je prema najvišim standardima za sigurnost djece – prostor za igru na podu i zidu ima mekane strunjače kako se djeca ne bi ozlijedila.

Sva oprema je izrađena prema najvišim europskim standardima – EN 1176-1,3,7,10.             Također, sve strujne instalacije, kao i ventilacija imaju dobivene ateste sigurnosti.

Na našim Happy roćkasima roditelji su dobrodošli ostati, u odvojenom prostoru za roditelje, ukoliko žele ili djeca za to imaju potrebu.

 Happy prostor + Happy animatori + Happy djeca  + Happy slavljenik/ca = Happy rođendan = Happy roditelji = Happy uspomene
ili skraćeno
Happy rođendani za Happy uspomene!

Dođite i uvjerite se zašto su kod nas svi Happy! Čekamo Vas!

Vaša Happy ekipa